VadiForum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VadiForumHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

Hadise'den zehir zemberek açıklamalar...

qisemLy_qirL
    qisemLy_qirL
    Administratör
    Administratör

Takım : Fenerbahçe
    RuhHali : 1
    İş/Hobiler : Plasiyer
    Lakap : deLi Kız

Hadise'den zehir zemberek açıklamalar... Empty Hadise'den zehir zemberek açıklamalar...

Mesaj  qisemLy_qirL Paz Mayıs 31, 2009 9:02 am

Moskova’da düzenlenen 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek 4. olan Hadise İstanbul’a geldi.

Basın mensuplarının yarışmada alınan neticeyle ilgili soruları üzerine Hadise kendisine oy verenlere teşekkür ederekHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs BenHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs hedefime ulaştım. BenHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs hep ’Top 5’ istiyorum dedim. Hiç ’birinci olacağız’ iddiasında da bulunmadım ve 4. olduk. Ben 4 rakamını çok seviyorum. Çok mutluyum diye konuştu. Üzülmediğini dile getiren HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs performansında bir ses problemi yaşadığıyla ilgili söylentilerin hatırlatılması üzerine de her ülkenin yarışmacısının bir sorun yaşadığını söyledi.

Bu yıl rejide çok sorun bulunduğunu ifade eden HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs Böyle savaştık rejiyleHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs ekrandaki çıkan sesle ilgili bir kaç kez söyledik. ’Böyle bir sorunumuz var. Back Vokal’in sesi daha çok çıkıyor’ dedik. Ama biz istediğimiz kadar söylerizHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs onlar uygulamıyorsa yapacak bir şey yok dedi.

EUROVİSİON SİSTEMİ ARTIK DEĞİŞMELİ-

Yarışmada komşu ülkelerin birbirine oy vermesiyle ilgili olarak da Hadise şöyle konuştu: Bence bu seneden sonra herkes sırtını çevirecek Eurovision’a. Çünkü benHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs başlamadan ’Bu sene çok güzel olacak İnşallahHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs insanlar ülkelere değilHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs artık performansa oy verecek’ dedim. Ama yine gördüm kiHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs bu olmadı. Jüri vardı. Ama hiç bir değişiklik yok. Bu yüzden diyorum kiHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs bu sistemi artık değiştirin. Çünkü Eurovision imajı gittikçe daha da kötü oluyor.

Yarışmada birinci olan şarkıyı beğendiğini kaydeden HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs 1. olmak isterdim. Ama ne yapalım herkes beğendi çocuğun performansınıHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs şarkısınıHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs ona çok başarılar diliyorum dedi.

Şarkıcının şirinliğine mi oy verildi? sorusunu HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs Bence de yani. Bilemiyorum. Çocuk şirinHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs tatlı. Tatlılığa veriliyorsa biz de bir dahaki
    sene Türkiye adına şöyle toplu saçlıHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs toplu küçük bir kızı yollayalım şeklinde yanıtladı.

HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs yarışma öncesi yüzünde oluşan yaralar çabuk iyileştiği için şanslı olduğunu belirtti. Yorgunluk ve gerginlikten dolayı yüzünde lekelerin çıktığınıHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs 2-3 gün ortadan kaybolduğunu ve kimsenin karşısına çıkmak istemediğini ifade eden HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs Hakikaten bir kaç kötü gün geçirdim orada. Ama çok dua ettim ve inanılmaz bir mucize oldu. 2-3 günde geçmesi şaka gibiydi. ÇünküHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs doktora gittim. Doktor ’Dua et çünküHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs 2-3 güne geçemez’ dedi ifadesini kullandı.

KIYAFET TARTIŞMASI

Hadise yarışma öncesi Tarkan ve Sertap Erener’in kendisini arayıp motive edici şeyler söyledikleriniHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs Nazan Öncel’in de kendisine çok güzel bir mesaj attığını söyledi.

Yarışmada giydiği kıyafete yönelik eleştiriler konusunda da Hadise şunları söyledi: BenceHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs performansımız çok güzeldi. Bizim kadar dans ederekHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs canlı şarkı okuyan çok ülke yoktu. Bu konuda kendimi çok iyi buldum diyebilirim. Ben dört dörtlüğü seven bir insanım. Çok çalıştım. Ve şu kıyafet konusuyla ilgili şunu söylemek istiyorum. Hakikaten sanki böyle bir savaş psikolojisine girdik. Dünyanın hiç bir yerinde bence bir kıyafet bu kadar tartışılmadı. Mesela İspanya adına yarışan şarkıcının kıyafeti mor muyduHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs sarı mıydı? Bence ispanyollar hiç tartışmadı bunu. Nedense Türkiye’dekiler benim kıyafetimi tartışıp durdu. Ben kimseye bir şey demiyorum. Ben mutluyumHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs çok rahattım yani.

BİR DAHA ASLA KATILMAM

Bir gazetecinin Eurovision’a bir daha katılır mısınız? şeklindeki sorusuna HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs Bence katılmam. NeverHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs never (aslaHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs asla) yanıtını verdi. Türkçe albümünü 1Hadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs5 hafta sonra çıkacağınıHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs kendisinin 2-3 hafta tatil yapacağını ifade eden HadiseHadise'den zehir zemberek açıklamalar... Virgs Eurovision kısmını kapatıyorum. Bugünden itibaren hayata ve kariyerime devam ediyorum dedi.

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 6:53 pm