VadiForum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VadiForumHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz : Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız : 0

Erkek nasıl tavlanır?

qisemLy_qirL
    qisemLy_qirL
    Administratör
    Administratör

Takım : Fenerbahçe
    RuhHali : 1
    İş/Hobiler : Plasiyer
    Lakap : deLi Kız

Erkek nasıl tavlanır? Empty Erkek nasıl tavlanır?

Mesaj  qisemLy_qirL Ptsi Mayıs 25, 2009 6:34 am

Sevgilisi olmayanlar icin yeni bir erkekle tani$mak cesaret, hedefe kilitlenmek ve cogu zaman da ba$aracagina inanmaktan geciyor. Yeni bir erkekle tani$mak icin neler yapabileceginizi ara$tirdik.

Yaz geldi. Tatil moduna girdiniz, cali$ma saatleriniz birazcik hafifledi. I$ ciki$lari bir yerlere takilip en seksi halinizle etrafta salinabiliyorsunuz. Ama bir sevgiliniz yok! A$ik olmak ve a$ktan havalara ucarak yazi gecirmek istiyorsaniz, yeni bir sevgili bulmaniz icin size harika bir kilavuz hazirladik.

* Her $eyden once bir sevgilinizin olmasi hedefiyle ciktiginiz bu yolda kendinize bir tarih koyun ve a$agidaki maddeleri dikkatle okuyun. Bazi a$amalari atlayabilirsiniz, onemli olan hedefinizden sapmamak. Yeni bir erkekle tani$manin akilli bir strateji ile hic de zor olmadigini goreceksiniz. $unu unutmayin erkekleri cezbedecek ne kadar cok taktik uygularsaniz, a$k yolunda o kadar fazla yol alirsiniz.

* "Bir sevgili istiyorum" diyerek i$e ba$layin. Ne istediginizi bilmek size cok $ey kazandirir. Yolun sonunu gormek sizi motive eder.

* Nasil bir sevgili istediginizi karar verin. Sevgili bulma yolunda kar$iniza cikan ama size uymayan erkeklere takilip kalmak zaman kaybindan ba$ka bir $ey degildir.

* Eski sevgililerinizi du$unun. Aklinizda kalan biri varsa ve donup dola$ip onu hayal ediyorsaniz en iyisi onu unutmak. Yeni bir a$ka yelken acmak icin kalbinizin bo$ olmasi en iyisi.

* "Kaybedecek hicbir $eyim yok" gibi bir mantra geli$tirin. Cevrenizdeki herkese, tum arkada$lariniza "Artik birileriyle tani$mak istiyorum.

* Cevrenizde bana uygun olacagini du$undugunuz bekar erkekler varsa, hemen tani$tirmanizi istiyorum" deyin.

* Hedefe kilitlenin. Bu yolda yolunuza cikan ce$itli zorluklari kolayca a$mak icin caba harcayin. Bu sizi bir erkek miknatisi yapar.

* Gorunumunuzu mukemmelle$tirin.Gardirobunuzu yenileyin. Icinde kendinizi iyi hissedeceginiz yeni kiyafetler alin. Kendini iyi hisseden bir insan cevresine de bu enerjiyi verir.

* Iki arkada$inizi alarak bir bara gidin. Ho$unuza giden birini gordugunuzde, arkada$larinizin yanindan uzakla$in ve mekani taramaya ba$layin. Baki$lariniz hedefini buldugunda, onu 'baki$larinizla' vurun. Bu ona cesaret verecek ve sizi tavlamasi icin firsat yaratacaktir. lol! Razz affraid bence hiç gerek yok bunLara Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 9:54 pm